What we do: eventcatering

Met onze 2 foodtruckconcepten komen we naar je toe in de tuin, op het plein of op de festivalweide.  

Spithouse

Spithouse, everything chicken brengt je kip aan ‘t spit, maar dan zoveel meer dan dat. Sappige chicken wings, de enige echte spitburger & een spitpatat om u tegen te zeggen, dat alles bereid in en geserveerd aan onze foodtruck (voor de liefhebbers: een Amerikaanse GM uit 1996!). Met het meest malse kippenvlees van het land, zoniet de wereld, brengen wij je een snelle hap van likkebaardende topkwaliteit. 

Onze klassiekers: 

  • Classic burger: kip aan ’t spit tussen een broodje met caesardressing
  • Bacon black pepper: kip aan ’t spit tussen een broodje met bacon & zwarte pepersaus
  • Savoyard burger: kip aan ’t spit tussen een broodje met augurk en raclette kaas & BBQ saus
  • Breakfast burger: speciaal voor Tomorrowland ontwikkelde burger met kip aan ’t spit, cheddar, bacon, een eitje en BBQ saus

Les Filles du Bord de Mer

Taste i Like heeft haar roots aan ’t zeetje, en ja, stiekem zijn we daar heel trots op! Wij zitten pal aan de bron en serveren je de met ‘Les Filles du Bord de Mer’ de meest verse vis uit de Noordzee. Aan land gebracht met kilo’s visserswijsheid én tonnen liefde. Onze strandcabine op wielen komt naar je toe! 

Onze klassiekers: 

  • Garnaalkroketjes
  • Hollandse maatjes
  • Kibbeling met verse tartaar
  • Huisgemaakte fishburgers
  • Oesters

Het kan allemaal op maat en volledig naar wens.  

What we do: concepts

We hebben een voorliefde voor lekker eten en daarvoor kan je bij één van onze concepten terecht.  

Soirée Préférée 

Met Soirée Préférée werken we volledig op maat. We zorgen voor alles: van ’t servies over de bediening en het perfecte menu tot de volledige organisatie. Kwaliteit, snelheid en totaliteit zijn de ingrediënten van jouw memorabele party. We verzorgen je feest op eender welke locatie en schikken ons helemaal naar jouw concept: communiefeest, verjaardagsparty, personeelsfeest, babyborrel, huwelijk, schoolfeest… wat ook je reden is om te vieren, wij zetten de kers op de taart. Culinair en budgetair creëren we het verhaal op jóuw maat.Heb je zelf geen locatie? Geen enkel probleem, Fort Napoleon De Belevingsbrasserie doet ook dienst doen als feestlocatie.

Fort Napoleon De Belevingsbrasserie 

We willen de kinderen en volwassenen een onvergetelijke beleving bieden in onze brasserie en kozen ervoor om een volwaardige kindvriendelijke belevingsbrasserie uit te werken. Een plek waar kinderen kunnen dromen & spelen, en (groot)ouders kunnen ontspannen. De brasserie is zodanig ingericht dat er overal wel iets te ontdekken valt, er is een reuzengroot krijtbord, er zijn gekke spiegels, kinderen kunnen Napoleon aankleden & zich meten aan Napoleon en er is een heuse Napoleonzoektocht met schattenkaart. De Belevingsbrasserie is meer dan een plaats waar kinderen welkom zijn, ze staan hier op de eerste plaats. Voldoende beleving voor de kinderen, dat zorgt ongetwijfeld voor gelukkige ouders. Naast de brasserie zetten we ook heel hard in op events en B2B.

De Mol aan Zee 

Met de Mol aan Zee werken we nauw samen met SBS en TWICE. Wij verzorgen de catering in de tijdelijke pop-up in Blankenberge. De volledige menukaart wordt door ons ontwikkeld. De keuken is telkens geïnspireerd op het land waar De Mol doorging en passen we dus elk jaar aan.  

Soepermarkt 

Een nieuw concept in Gent werd in 2020 uit de grond gestampt, Soepermarkt was eerst een pop-up in een lokale horecazaak en dat sloeg direct aan. Sinds mei 2021 hebben we een vaste locatie in centrum Gent. Als extraatje is er ook de B&B kalande 17.  

In onze Gentse Soepermarkt vind je dan meer dan een topsoepje: je hele smaakpallet wordt er verwend met broodjes, slaatjes en andere kraakverse producten. 

Less talk, more delicious food